Wie zijn wij

Ik ben Marjolein van Boheemen  (39 jaar).  Samen met mijn man en 2 kinderen wonen wij op onze mooie locatie te Heeswijk-Dinther, Brabant.

Zelf heb ik ervaren hoe het is om te leven met PTSS. Gelukkig sta ik nu weer volop in het leven. De methoden die worden ingezet heb ik zelf ervaren, zo kan ik ook werken als ervaringsdeskundige.

Ik ben afgestudeerd Cref behandelaar (IKEV Opleiding),
EMDR therapeut (IKEV opleiding), Hypno- en Regressietherapeut (CIVAS opleiding).  Daarvoor heb ik jaren gewerkt als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener en Instructrice Paardrijden Gehandicapten.

Dit past bij mij: emotioneel verbonden, gepassioneerd, vertrouwen, humor, serieus, doorzetter yes 1

MIJN TEAM: 

Scooters: Deze lieve merrie heb ik gedoneerd gekregen. Ze komt oorspronkelijk uit Texas USA en ze is een quarter horse. Haar duidelijkheid en lieve karakter maakt dit paard zo bijzonder.

Spott: Deze brave Arabier is met pensioen (26 jaar). Ze heeft jarenlang kinderen gelukkig gemaakt bij de Gravenruiters te Almelo. Ik zet haar nog wel in voor therapiewerk, omdat ze dit heel graag doet. Zeer betrouwbaar, staat voor veiligheid.

Amika: Een kleine ruin van 11 jaar. Ondeugend, speels en lief. Hij wordt ingezet voor  coaching. Amika is heel sensibel.

spott amika en scooters weide